Onze Filosofie

Iedere fokker streeft er naar om gezonde, raszuivere honden te fokken die goed presteren als showhond en/of als werkhond.  De meeste mensen realiseren zich niet hoeveel uren het kost en de kennis die je moet hebben om uiteindelijk succesvol te zijn.

Fokkers die een eigen lijn opbouwen en investeren in fokmateriaal van goede kwaliteit worden soms geconfronteerd met teleurstellingen en tegenslagen op het gebied van vruchtbaarheid. Een kampioensteef wordt niet drachtig of de prachtige dekreu wordt plotseling steriel.

Mijn ervaring en contacten met fokkers brachten mij op het idee om een kliniek te beginnen speciaal voor hondenfokkers. Mijn kliniek is uniek omdat het helemaal gericht is op alle aspecten van fertiliteit bij honden. Het doel is om u optimaal te adviseren en te begeleiden op dit gebied waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne technieken en apparatuur. Tevens heeft mijn kliniek de apparatuur om de timing en inseminatie van uw honden optimaal te bepalen.

Met mijn lidmaatschap bij de “European Veterinarian Society for Small Animal Reproduction” ben ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de fertiliteit bij honden.